Control d’accés a Metrecubic

Els teclats d’accés que utilitzem a Metrecubic son ideals per instal·lacions de emmagatzematge que desitgen flexibilitat, durabilitat i tecnologia de seguretat Premium. Els teclats tenen la funcionalitat d’obrir les portes de les instal·lacions, activar i desactivar l’alarma individual de cada traster i realitzar seguiment de qui entra i qui surt.

teclado

Bones pasqües

Els nostres clients comencen a venir als seus trasters a per les bicicletes, els portabicis, les baques per els cotxes, etc…perquè molts d’ells se’n van de vacances , però nosaltres estarem el Dissabte 31 de Març en Metrecubic Sabadell de 10 a 14h per a aquells que necessiteu un traster o informació per poder atendre amb molt de gust.

I vosaltres…Feu vacances?

Metrecubic amb el medi ambient

METRECUBIC COMPROMÈS AMB EL MEDI AMBIENT: EL TREBALL FET AMB EFICÀCIA, SILENCI I SENSE EMISSIONS.

Recentment hem adquirit una furgoneta 100% elèctrica de Nissan i-NV200. Atès que la Nissan i-NV200 no allibera emissions i el seu motor no produeix cap soroll, pots fer lliuraments d’hora al matí en area residencial. Pots inclus conduir en interiors i en zones protegides.

Amb una autonomia de 200 km i una capacitat de 5 m3 de càrrega ens permet realitzar petites entregues per Girona ciutat i voltants.

 

20170926_134851 20170926_134902

Trasters al Nadal per empreses i particulars

Per a un particular, el principal benefici de disposar d’un traster serà el tenir un lloc en el qual guardar tots els regals de Nadal. Si guardes totes les compres en la teva unitat d’emmagatzematge no hauràs de preocupar-te per aquell familiar – que tots tenim – que rebusca per tota la casa per trobar els regals abans d’hora. Un altre avantatge és que tindràs també un lloc on embolicar els regals, sense presses i sense por per si t’ enxampen a mig fer i descobreixen què has preparat.

Tenir un traster en aquesta època de l’any pot ser molt útil també si ets dels que rep visites que es queden a casa durant les festes. És probable que necessitis fer espai perquè se sentin a gust si es quedaran diversos dies, i un traster pot ser la solució perfecta per a això.

Per descomptat, tenir una unitat d’emmagatzematge és d’allò més útil al final de les festes. Després de buidar-la de regals, pots tornar a omplir-la amb les decoracions nadalenques.

Per a les empreses, ja siguin petites, mitjanes o grans, són moltes les empreses que celebren les festes d’una manera especial. Des fer cistelles de Nadal per a treballadors o clients, fins a crear material corporatiu i promocional per a la campanya de Nadal. Tot això requereix, com no, d’espai; i aquí és on entren en joc els trasters o magatzems. Si ets una empresa i comptes amb una unitat d’emmagatzematge podràs disposar de tot l’espai necessari per a guardar i preparar tot el que hagis de manar durant les festes. L’ideal és tenir-lo a prop de la teva base d’operacions per tenir accés directe i immediat al material sempre que ho necessitis.

Horari D’estiu Metrecubic

Us informem de que els nostres centres de Girona i Sabadell continuen oberts durant tot el mes amb els següents horaris:

Metrecubic Sabadell: De Dilluns a Divendres de 9 a 19h i Dissabtes de 10 a 14h

Metrecubic Girona: De Dilluns a Divendres de 9 a 14 i de 15 a 18h.

Nosaltres seguim per donar servei durant les vostres vacances.

Bones Vacances!

Organitzem la teva mudança

En Metrecubic estem disposats a ajudar-te en la teva mudança i emmagatzematge si es necessari.

Realitzem els següents serveis:

  • Mudances locals: Sabadell, Girona i altres poblacions.
  • Mudances nacionals.
  • Mudances internacionals: Marítim i terrestre.
  • Transport de mercaderies en agrupatge.
  • Embalatges d’estris i efectes personals en caixes.
  • Trasllat d’oficines i arxius.
  • Muntatge i desmuntatge de mobiliari.
  • Gestió de permisos d’ocupació de via pública.
  • Guardamobles i trasters a partir de 15 dies.

Fem visites a la teva vivenda sense compromís ni cap cost.

No et preocupis de res, nosaltres ho gestionem tot, nomes preocupat de decidir el dia.

Ets compradora compulsiva de sabates?

Si tens molts parells de sabates i ja no tens lloc per guardar tanta caixa, seria hora de començar a plantejar-se com guardar tanta sabata en tant poc espai…

Que et sembla aquesta solució?

Només necessites un tub d’un diametre considerat i imaginació per fer el dibuix que millor t’agradi. Dóna-li imaginació!

zapatero

Guardar coses en racons “inutils”

Quantes vegades al col·locar un electrodomèstic ens adonem que perdem un espai que no podem utilitzar per a res per l’estret que es o pel incòmode que es posar o treure coses d’allà, doncs bé, podríem aprofitar aquest espai posant un armari com a rebost per col·locar els pots i les conserves de la cuina.

despensa nevera